S03 1

3 rrota

do i japin një shtyrje të trefishtë aktivitetit tuaj

S03 2
S03 3
S03 4

S03 është motorri elektrik me tre rrota. Një model me të gjitha karakteristikat si parardhësi i tij,S02, por me tepër kapacitet për cargo dhe qëndrim falë 2 gomave të pasme.

Karakteristikat e tij e bëjnë aleatin perfekt për shëprndarje dhe delivery.

S03 5
S03 6

Qëndrueshmëri dhe
letësisht i manovrueshëm

Falë qëndrës së ulët të gravitetit dhe sistemit më të sheshtë, motorri S03 ofron stabilitet më të lartë, me fuqi në malore dhe përshtatet në cdo terren. Për më tepër edhe me marsh indietro.

Karakteristikat

• Kurse në karburant
• Kursim në mirëmbajtje
• Sistem i balancuar dhe i sheshtë
• Fuqi e shtuar
• Kapacitet më i mirë për malore dhe terren të vështirë.
• Kapacitet Cargo deri 125 kg
• Më i sheshtë në sipërfaqe
• Qëndër e ulër e gravitetit
• Frena Rigjeneruese
• Indietro
• Ndriçim LED
• Lidhje me Smart Phone
• Kontroll Remote për Baterinë

S03 7

Transporto cdo gjë falë cargos mbrapa e cila mban 120 kg dhe me hapsirë të sheshtë.

Shto një hapsirë me 200 ose 300 Litra dhe mbaro punë me një udhëtim.

200 L Box

350 L Box

S03 8