S02 sjell revolucionin

në automjetet elektrike

90 Km/h

Shërbim/Posta/Dalivery

S02 1

Kompanitë dhe profesionistët kanë besim tek Silence

S02 është një motorr elektrik enkas për kompanitë. Ky model efikas vjen me versione të ndryshme për shërbimet e shpërndarjes, për agjentet e trafikut rrugor dhe për shërbime të agjensive të sigurimit. Ky motorr elektrik është një kombinim i jashtëzakonshëm karkateristikash të motorreve standart me një sërë ingranazhesh praktike të përshtatura për nevojat e secilit klient.

Correos / Seur / Ara vinc / Delivery Mates Amazon UK / Telepizza , dhe shume te tjere

S02 3

Kapacitet i madh ngarkese

S02 4

Klientët

Kompanitë dhe profesionistët kanë besim tek Silence

Motorri elektrik S02 PëR SHERBIME/delivery tashmë është në rrugët e të gjithë Europës dhe është bërë zgjedhja ideale për të gjitha kompanitë dhe profesionistët e qendrave urbane dhe komuniteteve.

S02 5
S02 6
S02 7

Correos / Seur / Ara vinc / Delivery Mates Amazon UK / Telepizza, dhe shumë të tjerë

Agjentet e Trafikut Urban

S02 1

Zgjedhja ideale për agjentët e trafikut rrugor:
S02

S02 është motorri elektrik urbanistik i krijuar për shërbimet komunale urbane. është një model i shkathët, efikas, pa kosto dhe ideal për oficerët e zbatimit të parkimit rrugor, për ligjvënësit, konsultuesit dhe cdo individi me profesion për shërbime qytetase.

Harrojeni karburantin … Bashkohuni me revolucionin e gjelbër!

S02 9

Klientët

Institucionet dhe profesionistët kanë besim tek Silence

Motorri elektrik S02 tashmë është përfshirë në flotat e këshilltarëve të ndryshëm të qyteteve Europiane dhe organeve publike. Gjithashtu edhe institucionet e ndihmës mjekësore, si sherbimet e urgjencës apo ambulantet e shpërndarjes së ilaceve tashmë perdorin këtë automjet me emetimet zero, duke respektuar dhe duke u kujdesur kështu me shumë për shëndetin e punonjësve dhe mjedisin.

S02 10
S02 11
S02 12

Agjentet e Bashkisë së Barcelonës / Agjentet e Bashkisë së Rotterdamit

Policia

S02 1

S02 Policia, modeli
per forcat e rendit

Motorri elektrik për policinë S02 është një motorr posaçërisht i
ndërtuar për agjentët e sigurisë. Është një model urban i efektshëm
i cili kombinon veçoritë e një motorri standart i ndërthurur
me pajisje të jashtëzakonshme dhe efikase për policinë.

S02 14

Klientët

E pajisur gati për aksion

Modeli i policise S02 i përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për agjentët e sigurisë.

S02 11
S02 16
S02 17

Organet zyrtare tashmë kanë besim të plotë tek Silence

Agjentet e trafikut te Madritit / Policia e Autoritetit Detar te Portit te ishujve Balerik / Policia Lokale

Instant power

Me një fuqi maksimale prej 90 km/h,
siguron energji të plotë në një çast të vetëm.

Kapacitete të mëdha për ngarkesë

S02 4

Pajisur gati per aksion

S02 19

Dy-vendësh

S02 20

Kuti bagazhi 47 litra

S02 21

Ekran

S02 22

Kuti bagazhi 200 litra

S02 23

Grile për çantën e përparme

S02 24

çantë e brendshme

S02 25

Mënyrat e drejtimit

3 menyra drejtimi (City/Qytet , Sport dhe Eko) dhe dimensionet perfekte për levizje në qytet.

S02 26
S02 27
S02 28

Marsh Indietro R

E lehtë per tu drejtuar

S02 29

E sigurt

Falë faktit që është elektrik, S02 mundëson një ecje “të freskët” më të sigurt: nuk ka zhurmë, as dridhje dhe as stres nga konsumi i karburantit. Ky model siguron një nivel të lartë manovrimi dhe stabiliteti për shkak të qëndrës se tij te ulet te gravitetit, si dhe frenimit mbreslënës në distanca të shkurtra.

Aspekte të tjera të sigurisë dhe qëndrueshmërisë përfshijnë sensorët S02 dhe sistemet e fikjes, të cilat formojnë një sistem te fuqishëm të monitorimit të erroreve.

S02 30

Ekologjik

Motorr 100% elektrik me bateri që rikarikohet: 0 karburant, 0 komisione.

Ndriçim LED

Ndriçim afatgjat me ndotje të ulët të dritës.

I heshtur

Një motorr pa zhurmë që ndihmon në uljen e ndotjes së zërit.

Kursen

Sa ju kushton për tu furnizuar me karbuarnt?

Shumë më pak: Nesë më parë ju kushtonte 12$ në benzinë tashmë ju kushton vetëm 2$ në energji elektrike.

Sa duhet të paguani për mirëmbajtje?

Mekanike e fortë, e thjesht, pa dridhje dhe e qëndrueshme. Mos u shqetësoni, është motorr elektrik dhe ju do te kurseni deri në 80%.

Sa kohe do kaloni me mekanikun në garazh?

Nje aplikim i thjesht elektrik me softëare zbulon problemet tuaja në pak sekonda dhe zvogëlon kohën që ju duhet të kaloni në garazh apo me mekanikun.

Sa më shumë kilometra të udhetoni, aq më të mëdha do jenë kursimet tuaja persa i përket mirëmbajtjes.

5.000km (99€)
10.000km (504€)
15.000km (909€)
20.000km (1314€)
25.000km (1719€)
30.000km (2124€)
S02 31

Specifikimet teknike

S02

Aceleración 0 – 50 Km/h

Shpejtësia e limituar

S02 peshon pa bateri

Peso batería

Rrotata ( te përparme dhe te pasme)

Frenat (te përparme dhe te pasme)

Amortizimi

Dimensionet

Aksi Rrotave

Pesha maksimale a autorizuar

Distanca nga toka

Motorri

Tipi i motorrit

3,9”

L3e: 90 km/h

105 kg

40 kg

120/70r13 – 120/70r14

Disku ø220mm / ø240mm

Hidrauliket

1971*766*1078

1.476 mm

330 kg

75 cm

7.000 W (9kW Peak Power)

Brushless (HUB)

Karakteristikat

Frena rigjeneruese, frena e motorrit dhe ingranazhet e mbrapme automatike: kontrollon tensionin në qeliza, numrin e ngarkesës së baterisë, perqindjen e shkarkimit të baterisë dhe administron temperaturën.

Ndriçimi

LED (me kontroll)

Funksionet e Kabinës

Shpejtësi e menjëhershme, SoC (Gjëndja e karikimit), Udhetimi 1, Udhetimi 2, Koha.

Karikimi

Integruar në motorr – 600W ( Lidhjet SCHUKO)

Ngrohës

Paketa e baterisë me ngrohës 55 w (funksionon me një karikues)

Mënyrat e drejtimit

City, Sport, ECO dhe anasjelltas

Lidhshmëria

SIM-APP

S02 32

Gjithmonë gati

S02 33
S02 34

power
battery
pack

S02 35

Bateria Lithium

Tipi

5,6 kWh

Kapaciteti

-20ºC to 55ºC

Temperatura

Batería extraíble

S02 36

Range km/përdorim

Me Battery Pack

5,6 kWh

L3e (motorr)

90 km/h

E aprovuar WMTC

137 Km

**Autonomia mund te ndryshoj per shkak te faktoreve te ndryshem, si pesha e shoferit, temperatura e jashtme, shpejtësia e erës, gjëndja e rrugës ose zakonet e drejtimit.

The manufacturer reserves the right to modify the characteristics of model without prior notice by technological evolution of the same

Karakteristikat

null

Siguria

null

E shpejtë dhe komode

null

Rezistente ndaj ujit

null

Karikon me panel diellor

null

E lidhur me aplikacion

null

Mund ta karkikoni në çdo vend me prizë normale

null

Konvertohet nga DC në AC për përdorim vetjak