S01 4
0%
  S01 5
  0%
   S01 6
   0%

    133 Km

    Gama

    Cikli i ri WMTC L3e

    PAKETA E LëVZISHME
    E BATERISË

    Sistem i lëvizshëm

    Të sigurt, te lehte dhe të shpejt

    Design URBAN Design URBAN

    S01 7
    S01 8

    Large boot

    Mos u shqetëso për bagazhin

    DISEÑO DE VANGUARDIA

    CBS
    dhe Frena Rigjeneruese

    S01 vjen me një sistem të frenimit CBS: leva e majtë frenon të dy rrotat dhe leva e djathtë frenon rrotën e përparme dhe aktivizon sistemin e frenimit rigjenerues për të ndihmuar frenimin dhe rimbushjen e baterisë.

    Kursimi

    Mbushni serbatorin me 80% më pak: 100$ benzinë është ekuivalente me 20$ energji elektrike. Plus kurseni 30% në mirëmbajtje vetëm në goma dhe frena.

    Kursimi

    Mbushni serbatorin me 80% më pak: 100$ benzinë është ekuivalente me 20$ energji elektrike. Plus kurseni 30% në mirëmbajtje vetëm në goma dhe frena.

    Metodat e udhetimit

    ECO: Në modalitetin Eco motorri ka shpejtësi të kufizuar deri në 70km/h. Kjo ju lejon të ekonomizoni më shumë dhe te keni një udhëtim më të relaksuar.

    CITY/QYTET: S01 është dizenjuar enkas për qytete. Ka nje limit 85km/h duke i dhënë mundësi motorrit për një performancë shumë të mirë dhe konsum të vogël.

    SPORT: Në variantin Sport mënyra e drejtimit arrin deri në 100km/h, duke ofruar forcë dhe shpejtësi më të madhe për raste specifike dhe gjithashtu ofron një sistem më të shpjetë rigjenerues frenimi.

     

    Specifikime teknike

    S01

    0-50 km/h në vetëm 3.8 sekonda

    Motorri 7.000W (9kW Në fuqi maksimale)

    Lidhjet SCHUKO : Karikuesi i integruar ne Paketën e Baterisë – 600W

    Paketa e baterisë me 55w ngrohje (punon me karikues)

    3 lloje drejtimi sipas dëshires dhe modalitet për të ecur vet mbrapsht

    Pesha pa baterinë: 111 kg

    Dimensonet: 2000x705x1313 mm

    Shok Hidraulik

    Elektronike e përshtatshme BMS (sistemi i administrimit te baterisë): Kontrollon tensionin e qelizave, numrin e karikimit dhe temperaturën

    Baza e rrotave: 1450 mm

    Lartësia nga toka: 177 mm

    Rrotat (të përparme dhe të mbrapme): 120 / 70-15 // 140 / 70-14

    Frenat (të përparme dhe te pasme): Disku

    Frena rigjeneruese CBS

    Drita LED/ drita për ditën/ indikatorët e ndërthurur

    Kontrolli i shpejtesise Dixhital: Shpejtësia, SOC (gjëndja e karikimit), km e mbetur dhe temperatura