S02 LS
S02 low speed 1
S02 low speed 2

A funny & safe way of moving around the city

Motorri elektrik

100% ECO

45 Km/h

From the age of 15

S02 low speed 3

Instantaneous power

With a speed limited to 45 km/h the most surprising
is to have all its power in an instant.

S02 low speed 4

Dy-vendesh

Kuti bagazhi 47L

Ekran

SmartPhone Dock

S02 low speed 5
S02 low speed 6

Indietro R

Lehtësisht i Përdorueshëm

S02 low speed 7

Siguresa

Falë guidës elektrike “cool riding” SO2 LS është më e sigurt: pa zhurmë, pa vibrim dhe pa stresin që karakterizon motorrët me djegie te brendshme. Ky model garanton manevrim te lehtë dhe me stabilitet falë nje përqëndrimi të pikës së gravitetit, por edhe një sistem frenimi sensacional.

S02 low speed 8

Ekologjik

Motorri Elektrik me bateri 100% te rikarikueshme, zero ndotje zero emisione te rrezikshme.

Drita Led

Një ndriçim i butë dhe që zgjat.

Pa zhurmë

Një motorr pa zhurmë që ndihmon ne eliminimin e ndotjes akustike.

Kursim

Sa të kushton ta mbushësh serbatorin?

Me të vërtetë shumë më pak: 12 euro benzine tashmë kushton vetem 2 euro elektricitet.

Sa shpenzon për mirmbajtjen?

Mekanika e projektuar mirë, e thjeshtë dhe pa vibrim duron gjatë. Hiq çdo dyshim, kush kalon te elektrikja kursen deri 80%.

Sa kohë do humbësh te mekaniku ?

Diagonstifikimi Elektrik gjen çdo problem në pak sekonda, duke zgjidhur çdo gjë për shumë pak kohë.

Sa me shume kilometra të bësh aq më shumë ke kursyer në mirmbajtje

5.000km (99€)
10.000km (504€)
15.000km (909€)
20.000km (1314€)
25.000km (1719€)
30.000km (2124€)
S02 low speed 9

Specifika Teknike

S02 LS

Shpejtësi e limituar

Pesha pa bateri

Gomat (para, mbarapa)

Frenat (para,mbrapa)

Amortizimi

Dimensionet

Aksi

Pesha max e lejuar

Lartësia nga toka

Motorri

Tipi i Motorrit

L1e: 45 km/h

89 kg

120/70r13 – 120/80r12

Disku ø220mm / ø240mm

Hidrauliket

1960*800*1080

1.440 mm

282 kg

82 cm

1.500 W

Brushle (HUB)

Karakteristikat

Frena rigjeneruese, frena motorri dhe indietro.
Sistem i mbyllur, kontrollo voltazhin e qelizave, numrin e karikimeve dhe kontrollin e temperaturës

Ndricim

LED (me kontroll elektrik)

Funksionet e ekranit

Shpejtësi e menjëhershme, gjendje karikimi (SoC), Trip 1, Trip 2, Koha

Karikuesi

Integruar brenda motorrit – 600 w (lidhje SCHUKO)

Ngrohës

Bateria me ngrohës 55 w (funksionon me karikues)

Metodat e udhetimit

Dy Metodat e udhetimit dhe anasjelltas

Lidhje

SIM-APP

S02 low speed 10
S02 low speed 11
S02 low speed 12

power
battery
pack

S02 low speed 13

Bateri Litium – Ion

Tipi

2 kWh

Kapaciteti

-20ºC deri 55ºC

Temperatura

Bateri e lëvizshme

S02 low speed 14

Karakteristikat

AUTONOMIA Km / Përdorshmëria

Me bateri

L1e – 45Km/h

2 kWh

5,6 kWh

E Homologuar

52 Km

149 Km

**Autonomia varet nga disa faktorë si pesha e drejtuesit, temperatura e jashtme, shpejtësia e erës, gjëndja e rrugës dhe menyra e drejtimit.

The manufacturer reserves the right to modify the characteristics of model without prior notice by technological evolution of the same

null

Siguria

null

Komode dhe e shpejtë

null

Rezistente ndaj ujit

null

Rikarikueshme nëpëmjet energjisë diellore

null

Lidhet me App

null

Karikohe kudo

null

Konvertim nga DC në AC për përdorim të brendshëm