S02 low speed 1
S02 low speed 2

TOP sales model

now on moped

45 Km/h

S02 low speed 3

Instantaneous power

With a speed limited to 45 km/h the most surprising
is to have all its power in an instant.

S02 low speed 4
S02 low speed 5

Dy-vendesh

Kuti bagazhi 47L

Ekran

SmartPhone Dock

S02 low speed 6
S02 low speed 7
S02 low speed 8
S02 low speed 9

Indietro R

Lehtësisht i Përdorueshëm

S02 low speed 10

Siguresa

Falë guidës elektrike “cool riding” SO2 LS është më e sigurt: pa zhurmë, pa vibrim dhe pa stresin që karakterizon motorrët me djegie te brendshme. Ky model garanton manevrim te lehtë dhe me stabilitet falë nje përqëndrimi të pikës së gravitetit, por edhe një sistem frenimi sensacional.

S02 low speed 11

Ekologjik

Motorri Elektrik me bateri 100% te rikarikueshme, zero ndotje zero emisione te rrezikshme.

Drita Led

Një ndriçim i butë dhe që zgjat.

Pa zhurmë

Një motorr pa zhurmë që ndihmon ne eliminimin e ndotjes akustike.

Kursim

Sa të kushton ta mbushësh serbatorin

Me të vërtetë shumë më pak: 12 euro benzine tashmë kushton vetem 2 euro elektricitet.

Sa shpenzon për mirmbajtjen?

Mekanika e projektuar mirë, e thjeshtë dhe pa vibrim duron gjatë. Hiq çdo dyshim, kush kalon te elektrikja kursen deri 80%.

Sa kohë do humbësh te mekaniku ?

Diagonstifikimi Elektrik gjen çdo problem në pak sekonda, duke zgjidhur çdo gjë për shumë pak kohë.

Sa me shume kilometra të bësh aq më shumë ke kursyer në mirmbajtje

5.000km (99€)
10.000km (504€)
15.000km (909€)
20.000km (1314€)
25.000km (1719€)
30.000km (2124€)
S02 low speed 12

Specifika Teknike

S02 LS

Shpejtësi e limituar

Pesha pa bateri

Gomat (para, mbarapa)

Frenat (para,mbrapa)

Amortizimi

Dimensionet

Aksi

Pesha max e lejuar

Lartësia nga toka

Motorri

Tipi i Motorrit

L1e: 45 km/h

89 kg

120/70r13 – 120/80r12

Disku ø220mm / ø240mm

Hidrauliket

1960*800*1080

1.440 mm

170 kg

82 cm

1.500 W

Brushless (HUB)

Karakteristikat

BMS (Battery Management System)

Frena rigjeneruese, frena motorri dhe indietro.
Sistem i mbyllur, kontrollo voltazhin e qelizave, numrin e karikimeve dhe kontrollin e temperaturës

Caballete central de fácil accionamiento
& Caballete lateral.
Sistema de controladores: control del voltaje de las celdas, número de cargas y descargas de la batería, y temperatura

IEPS Intelligent Engine Protection System

Sistema inteligente de protección del motor

Extras

Soporte smartphone y cargador USB, pantalla, manillar anti-robo

Karikuesi

Integruar brenda motorrit – 600 w (lidhje SCHUKO)

Ngrohës

Bateria me ngrohës 55 w (funksionon me karikues)

Modos de conducción

City, Sport, ECO y marcha atrás

Ndricim

LED (me kontroll elektrik)

Velocímetro digital

Velocidad instantánea, Km restantes, temperaturas, indicación de estado de carga (SoC), Hora, 2 TRIP kms totales y parciales

Lidhje

SIM-APP

S02 low speed 13
S02 low speed 14
S02 low speed 15

power
battery
pack

S02 low speed 16

Bateri Litium – Ion

Tipi

2 kWh

Kapaciteti

-20ºC deri 55ºC

Temperatura

Bateri e lëvizshme

S02 low speed 17

Karakteristikat

AUTONOMIA Km / Përdorshmëria

Me bateri

L1e – 45Km/h

2 kWh

5,6 kWh

E Homologuar

52 Km

149 Km

**Autonomia varet nga disa faktorë si pesha e drejtuesit, temperatura e jashtme, shpejtësia e erës, gjëndja e rrugës dhe menyra e drejtimit.

The manufacturer reserves the right to modify the characteristics of model without prior notice by technological evolution of the same

null

Siguria

null

Komode dhe e shpejtë

null

Rezistente ndaj ujit

null

Rikarikueshme nëpëmjet energjisë diellore

null

Lidhet me App

null

Karikohe kudo

null

Konvertim nga DC në AC për përdorim të brendshëm