S02 High Speed 8
S02 High Speed 9
S02 High Speed 10

power
battery
pack

S02 High Speed 11

Lithiuom – ion Bateri

Tipi

5,6 kWh

Kapaciteti

-20ºC a 55ºC

Temperatura

137 Km

Range

Homologuar WMTC

Autonomia/Range

5,6 KWh

L3e (Motociclo)
90Km/h

Homologuar WMTC

137 Km

** The range may vary due to different factors, such as the weight of the driver, outside temperature, wind speed, condition of the road or driving habits.

The manufacturer reserves the right to modify the characteristics of model without prior notice by technological evolution of the same

Karakteristikat

null

E sigurt

null

Komode dhe e Shpejtë

null

Rezistente ndaj Ujit

null

E rikarikueshme me energji solare

null

Conectada a la app

null

Karikohet në çdo prizë

null

Convertidor de DC a ACpara uso doméstico

Falë natyrës së saj elektrike, guida “cool riding” e S02 është më e sigurt: pa zhurmë, pa vibrim dhe pa stresin e motorrave me karburant. Ky model nuk garanton vetëm një manovrim të thjeshtë e të qëndrueshëm por edhe një frenim të shpejtë dhe efikas. Karkteristikat e tjera janë sensorët dhe sistemet e mbylljes të cilët formojnë një sistem perfekt monitorimi.

S02 High Speed 12

Ekologjik

Motorri elektrik në 100% me bateri të lëvizshme, zero emetime dhe zero ndotje.

Ndriçim LED

Një ndriçim që zgjat dhe që ndot shumë pak.

Silent

Një Scooter pa zhurmë që ndihmon në
uljen e ndotjes akustike.

Sa kushton ta mbushësh plot ?

Me të vërtetë shumë më pak : Për 12 euro benzinë tani do paguash vetëm 2 euro elektricitet.

Sa të kushton mirëmbajtja ?

Mekanika e projektuar në detaje por mjaft e thjeshtë, pa vibrim, pa kombusion. Hiq çdo dyshim, kush i beson elektrikës fiton deri 80 %.

Sa kohë do humbësh te mekaniku ?

Një diagnostikim nëpërmjet kit elektronik gjen çdo problem në pak kohë, duke shmangur kohën te mekaniku.

Sa më shumë km do të bësh aq më shumë do kursesh

5.000km (99€)
10.000km (504€)
15.000km (909€)
20.000km (1314€)
25.000km (1719€)
30.000km (2124€)

S02 High Speed 15

2 Vënde

Bagazh prej 47 Litra

Display

Lidhet me Smart Phone

S02 High Speed 16

Menyra e Guidës

3 mënyra drejtimi (City, Sport dhe Eco për një udhëtim fantastik në qytet.

Specifikimet Teknike

Shpejtësi e Limituar

Pesha S02 pa bateri

90 Km/h

105 kg

Rrotata ( te përparme dhe te pasme)

120/70-13 // 120/70 -14

Frenat (te përparme dhe te pasme)

Disku

Amortizimi

Hidraulika

Dimensioni

1971*766*1078 mm

Aksi

1.476 mm

Mënyrat e drejtimit

City, Sport, ECO dhe anasjelltas

Distanca nga toka

75 cm

Motorri

7.000 W (Potenza massima 9 kë)

Ndriçimi

Ndriçim LED

Karakteristikat

Frena Rigjeneruese

BMS (Control de las baterías)

Sistema de controladores: control del voltaje de las celdas, número de cargas y descargas de la batería, y temperatura

IEPS Intelligent Engine Protection System

Sistema inteligente de protección del motor

Velocímetro digital

Velcidad, Soc (Estado de carga), km restantes y temperaturas

USB

Cargador USB de dos entradas

Cargador

Integrado en la batería 600W (conexión SCHUKO)

S02 High Speed 19